Relatie begeleiding

Slider
Iedere relatie heeft zo z’n uitdagingen. Dit kan zijn uw relatie met collega’s, partners in zowel zakelijke als privé sfeer alsmede het contact met uw kinderen, familieleden of huisdieren. Iedereen ervaart een relatie op zijn eigen manier vanuit waarden en normen die zijn gevormd of meegkregen, wat vaak zorgt voor miscommunicatie, ergernissen, verdriet en soms ruzie.
Werkwijze
Deze begeleiding vind zowel individueel als gezamenlijk plaats, afhankelijk van de situatie. In het proces leert men waar de knelpunten, maar vooral de oplossingen liggen. In de begeleiding heb ik vooralsnog geen doel en kijk ik puur naar jullie situatie en wat hierin nodig is voor de juiste oplossing. Via methodieken vanuit NLP, TA, Systemisch werken en Touch of Matrix krijgen we inzicht in zowel de situatie (vanaf een afstand gezien) als de intentie die men heeft. Door middel van opdrachten en manier van communiceren zal men huiswerk meekrijgen waarin je uitgedaagd wordt te spelen met de aangegeven elementen om zo optimaal te kunnen communiceren met elkaar. Deze begeleiding kan zowel in mijn praktijk als bij u op locatie plaatsvinden.
Resultaat
Om het gewenste resultaat te kunnen bereiken is het van cruciaal belang dat beide partijen bereid zijn, zowel er voor te vechten als ook naar zichzelf te durven kijken en weten dat er iets veranderd moet worden om het gewenste contact en resultaat te krijgen. Samen werken wij aan een optimaal contact tussen u en uw partner, collega’s, kinderen of huisdieren.
Bel me gerust voor een kennismakingsgesprek. Hoe eerder je eraan werkt des te eerder resultaat. Met uitstellen wordt het vaak alleen maar erger. Bel 06-20002129

Stel hier uw vraag