Persoonlijke begeleiding

Slider

Persoonlijke begeleiding

Heb jij behoefte aan steun en advies in het maken van ingewikkelde keuzes waar je momenteel niet uit komt? Ik begeleid je in jouw proces en geef inzicht zodat je zelf de juiste keuzes kunt maken, ongeacht van hoever je komt of hoe diep je in de put zit.

Werkwijze
In een eerste introductie gesprek maken we eerst kennis met elkaar en is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. We gaan dieper in wat er speelt en wat jouw wens hierin is. Persoonlijke begeleiding kan bij jou thuis, op het werk, op locatie of in mijn praktijkruimte. Daar waar jij je het veiligst en meest op je gemak voelt. Vandaar uit maken we jouw ideale situatie zichtbaar. Door middel van diverse adviezen, gesprekken en kleine oefeningen krijg je inzicht in zowel jezelf, jouw situatie en betrokken mensen om je heen. Het is niet zozeer belangrijk dat ik weet wat het beste voor je is, maar dat jij hier zelf achter komt aan de hand van de begeleiding. 
Resultaat
Hoe zou het zijn als jij je weer vertrouwd voelt en contact hebt met jezelf van waaruit jij de beslissingen in je leven maakt die voor jou belangrijk zijn. Dat je bewust leeft en kan genieten van jouw kwaliteiten en kansen in dit leven. Ja, dat is zeker mogelijk. Voor een ieder is dit een unieke situatie die niet zomaar in een boekje staat opgeschreven. Het betreft maatwerk specifiek op jouw ontcijferd. 

Stel hier uw vraag