Behandelaar

Slider

De Behandelaar

Een veel gestelde vraag is, wie gaat mij behandelen of wie gaat mij verlossen van mijn probleem en wellicht bevalt je dit antwoord niet, maar IK in ieder geval niet. Jij gaat jezelf behandelen en jij gaat waar nodig aan het werk. Ik kan jou niet vertellen wat je moet doen en helaas heb ik ook geen toverstokje om jouw problemen of uitdagingen te laten verdwijnen en ben ook overtuigd dat niemand anders dat kan.

Wel begeleid, stimuleer en help ik jou in het proces, mits je daar aan toe bent, om blokkades weg te halen, de balans te herstellen en oude problemen te verlichten, weg te nemen en patronen te doorbreken. Tevens help ik jou inzicht en handvatten te geven in de dagelijkse activiteiten zodat jouw kwaliteit van leven aanzienlijk verbeterd.

In (een) sessie(s) van maximaal 90min maken wij helder wat jouw uitdaging/probleem is, formuleren wij wat je wilt gaan bereiken en help ik jou je bewust te worden van jezelf. De meeste sessies bevatten een behandeling (staand of liggend) waarbij methoden uit Touch of Matrix de basis vormen.

Touch of Matrix is een bewustzijnsmethode waarbij wij op diverse niveau’s blokkades helpen te verwijderen die jou belemmeren optimaal te kunnen leven. Dit kunnen talloze uiteenlopende thema’s zijn van een zere vinger tot ziekte en pijn verschijnselen waar de reguliere geneeskunde vaak geen oplossing voor weten. Deze methode werkt tevens uitstekend tijdens en na medische ingrepen in het spoedig en optimaal herstel van lichaam en geest.
Simpelweg, denk niet teveel na en zet hoog in !                      Martijn Lamers

Stel hier uw vraag